优惠论坛

标题: 9月14日爱拼娱乐盈利4992.5元————EA平台 [打印本页]

作者: kelvin    时间: 2012-9-14 16:21
作者: zx9981    时间: 2012-9-14 16:32
水果5到手了!
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 16:45
继续盈利,k兄太劲啦!
作者: koosyy    时间: 2012-9-14 16:48
恭喜楼主盈利。。。。。。。
作者: koosyy    时间: 2012-9-14 16:48
恭喜楼主盈利。。。。。。。
作者: kelvin    时间: 2012-9-14 16:49
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 16:53
劲条毛,我感觉我这两天非常不稳定,我总是过一段日子就又难与控制自己了,明天起要稳打稳扎
" U. T2 g" _( D3 Gkelvin 发表于 2012-9-14 16:49

3 g( V$ t0 k2 d& C  J, `( H9 q3 f  J7 e# W, N/ I
- b; [! ?: `$ ]3 R* F; w
    你今个月应该赢左起码2,3万啦,记得保住赢的钱就得啦,唔好边日一输就将之前赢的存入去啊
作者: kelvin    时间: 2012-9-14 16:56
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 17:11
你睇下我个签名啦,其实我真系怕自己吴知边日发神经又吴止损啊,我个人定力吴得持久的,一连赢一 ...
, G* I' w4 j: ?0 o- o. j& C+ ~kelvin 发表于 2012-9-14 16:56

7 D: y$ D( R; p0 U; i5 w# [! q# A' y; f8 x' W; H' ?: V

. {" v+ B9 T1 k2 t) o* q条那星,你想下有边分工一个月可以赚几万先得架,一日D钱系你度,DC一日都有得赢,唔使急# L( r0 q3 w3 m* W% }. L5 s3 u0 _

2 H: |3 ^' o  s6 n老老实实,真系惊的话,找个好朋友帮你keep钱,每日最多剩系留5,6千系户口,输过呢个数,就要叫你朋友过数,甘米有人提醒下你咯
作者: kelvin    时间: 2012-9-14 17:16
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 17:21
系啊,我宜家就系用紧呢个办法,每日叫朋友固定帮我存本金,然后个U盾都系放响佢果度,而且仲吩咐 ...
5 y) Z' J! l& h8 ^& y' Ikelvin 发表于 2012-9-14 17:16

8 d" \2 ~+ W* i
, V& [6 z8 H" U% Z% U/ e$ i+ ?- \  p8 K8 m6 h! p0 s
    甘米得咯,要多谢你个fd啦,个个月赚几多,应该分翻5%~10%卑他;
  x6 S7 N% s5 A# W* T) O- m
& V1 K6 n1 |6 W) L; J$ `我自己就每个月只会拿2000出来玩,以前唔知道WD时,通常都输,但呢半年开始玩WD,研究下D优惠,个个月执小小,帮补下就够鲁
作者: kelvin    时间: 2012-9-14 17:23
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 17:27
我吴玩得红利的,我十次有九次拿红利都玩吴出来,可能我吴冇耐性哇,次次都想尽快打完流水出来, ...
5 Q$ N3 r  `. Vkelvin 发表于 2012-9-14 17:23
( [/ |; Z( J/ _8 e# B9 i6 p

, J- ^$ E7 H6 U. s- k+ b
+ R, _) r' a: u4 h* A2 N; \6 |7 f3 Y    唔紧要,最紧要了解自己,我自己求稳阵,所以好小大输大赢,通常真系靠优惠,每个月先有小小赚JA
作者: kelvin    时间: 2012-9-14 17:29
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 17:34
哇,你个个月都能稳赚过A啊,好羡慕啊2 T: S7 C. x) B2 L9 X, |# m1 |) Q
kelvin 发表于 2012-9-14 17:29
! g" n* R# j  Z+ X8 }& Q

3 c  L5 C* [! o( t
  B! ?8 P1 e, h2 ^: d    调,不是过A,是“JA”=“咋”
* L& s$ O; u, v6 t6 o1 T; P每个月盈利2k左右而已。。。
作者: kelvin    时间: 2012-9-14 17:34
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 17:39
[quote]甘都爽啦,等于打多份工了,成二千蚊
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 17:40
[quote]甘都爽啦,等于打多份工了,成二千蚊
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 17:40
边有啊,D钱用来给我条女交租叫水电架。。我自己都无洗过甘制,,所以我每次想到赢的钱要来交租,就不敢玩太大,,不过进个月应该好D, 估计起码有4K盈利

欢迎光临 优惠论坛 (https://tcelue.tv/) Powered by Discuz! X3.1